Wie zijn wij?

Bij Stam + De Koning ontzorgen we organisaties die waarde willen toevoegen aan de leefomgeving van de toekomst. Precies zoals wij die waarde ook willen toevoegen én teruggeven aan de omgeving. Met onze kennis, kunde en collega’s overtreffen wij de verwachtingen van onze opdrachtgevers. We zijn loyaal, naar al onze stakeholders, omdat wij overtuigd zijn van de meerwaarde van een duurzame synergetische samenwerking. Onze visie: De kracht van Stam + De Koning inzetten om ideeën voor toekomstbestendige ruimtes tot leven te brengen.

Vredesplein Eindhoven

Kernwaarden

Hoe wij te werk gaan? Nou, zo:

Transparant

Naar iedereen om ons heen.

Professioneel

In kennis en kunde.

Betrouwbaar

We doen wat we beloven.

Vlag VolkerWessels

Een VolkerWessels onderneming

Wij zijn onderdeel van VolkerWessels. Een toonaangevend Nederlands bouwconcern, actief in vier landen. Met 130 werkmaatschappijen en 17.000 specialisten die de krachten bundelen. Hierdoor beschikken we over een enorme hoeveelheid kennis op zowel regionaal als landelijk niveau. Dit geldt voor ons eigen vak maar ook voor nevenactiviteiten. Deze kennis zetten we graag op de meest kwalitatieve manier in om elk project tot een succesvol einde te brengen. Naast de beschikking over deze grote hoeveelheid kennis beschikken we ook over een hoge mate van financiële zekerheid.


Als onderdeel van het VolkerWessels concern opereren we volgens het ‘think global, act local’ principe en onderstaande kernwaarden:

Veiligheid

We werken veilig of we werken niet. Aan het eind van de werkdag weer veilig en gezond naar huis.

Duurzaamheid

Bouwen aan een betere levenskwaliteit betekent bouwen aan een duurzamere wereld.

Integriteit

Integriteit is binnen VolkerWessels niet onderhandelbaar.

VolkerWessels

Wij bouwen aan de tofste projecten in en rondom Eindhoven. Neem een kijkje via onderstaande button.

Projecten