Spoorzone

Over ons

Stam + De Koning is een bouwbedrijf dat voornamelijk opereert in de regio Eindhoven. Met ruim honderdvijftig mensen ontwikkelen en realiseren wij sinds 1987 uiteenlopende projecten op het gebied van wonen en werken. Dat doen we voor gemeenten, corporaties, bedrijven en andere opdrachtgevers. Samen met onze partners, voor de huidige en toekomstige generaties.

Strijp-S Spoorzone

Wie zijn wij?

Bij Stam + De Koning ontzorgen we organisaties die waarde willen toevoegen aan de leefomgeving van de toekomst. Precies zoals wij die waarde ook willen toevoegen én teruggeven aan de omgeving. Met onze kennis, kunde en collega’s overtreffen wij de verwachtingen van onze opdrachtgevers. We zijn loyaal, naar al onze stakeholders, omdat wij overtuigd zijn van de meerwaarde van een duurzame synergetische samenwerking. Onze visie: De kracht van Stam + De Koning inzetten om ideeën voor toekomstbestendige ruimtes tot leven te brengen.

Lees meer

Duurzaamheid

Stam + De Koning Bouw bv is onderdeel van de sector VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling (BVGO). Stam + De Koning Bouw ontwikkelt en realiseert woningen en utiliteitsbouw. De nadruk ligt daarbij in toenemende mate op het gebruik van duurzame materialen, duurzame bouwmethoden en minimalisering van het uiteindelijke energiegebruik in de gebruiksfase. Duurzame projecten moeten worden gerealiseerd door duurzame bedrijven. De transitie naar een duurzame bedrijfsvoering kost echter tijd. We maken daarin belangrijke stappen met bijvoorbeeld ons actieve energie- en grondstoffenbeheer, maar zien tegelijkertijd nog veel uitdagingen voor ons.  

Lees meer
Coffee en Tools logo

Service van de zaak

Coffee & Tools is een service van Stam + De Koning Bouw. Op een makkelijke en toegankelijke manier biedt de Coffee & Tools servicewagen alle hulp die de bewoner nodig heeft voor een goede start in de (ver)nieuw(d)e woning. Denk hierbij aan kleine materialen, zoals boutjes, moertjes, schroefjes, pluggen. Maar ook het lenen van gereedschap, zoals een klopboor, een handige slijptol, een lange ladder. Én niet te vergeten tips en handige handjes van onze ervaren klusmannen, een lekkere kop koffie en een gezellig praatje.

Lees meer