SDK-72.jpg

SIXTY5

SIXTY5 is niet alleen licht en modern, er zal volop gebruik worden gemaakt van toffe glazen puien – dit om een ruimtelijk karakter te creëren in jouw nieuwe interieur. Want dat dat eyecatching zal zijn, staat vast. SIXTY5 vormt jouw Pinterest proof thuisbasis op bruisend Strijp-S.Eén derde van de in totaal 105 huurappartementen zullen variëren tussen de vijftig en zeventig verkante meter, en het grootste deel van de huurappartementen krijgt een oppervlak van ongeveer 100 vierkante meter. Maar er is meer! Een ander klein deel van de appartementen zullen namelijk 150 vierkante meters tellen – say what!Last but not least zullen een tweetal penthouses van bijna 220 vierkante meter SIXTY5 complementeren.Typisch een gevalletje: droomhuis!

SDK-81.jpg

Hier gebeurt het!

SIXTY5 vormt de nieuwste aanwinst op Strijp-S – een dynamische wijk in Eindhoven
die bekend staat om zijn unieke, urban en jonge karakter.

De in totaal 105 luxe huurappartementen zullen medio 2020 een plekje claimen in dit populaire gebied. Zin in een ontbijtje buiten de deur?
Op de vrijdagmiddag lekker borrelen met collega's? Zo nu en dan een festival meepakken?

Kortom: zin in een leven vol gezelligheid, avontuur en dynamiek? Dan zul jij je op SIXTY5 helemaal thuis voelen.
Door je via deze website in te schrijven, mis je geen enkele update en ben jij als eerste op de hoogte van al het nieuws omtrent de nieuwe huurappartementen.