icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Eindhoven

Lighthouse

Stam + De Koning Bouw bouwt gestaag door aan de skyline van Eindhoven. 1 februari jl. is de bouw van Lighthouse op de hoek van de Philitelaan en de Beukenlaan, pal naast het Klokgebouw, op Strijp-S gestart. Met 109 meter wordt het de hoogste woontoren van Eindhoven, een echte blikvanger.

TorenNiko1.jpg
Visualisatie Toren Niko

In de toren komen maar liefst 333 huurwoningen, tussen de 40 en 110 vierkante meter, in de vrije sector én drie grote penthouses. Ook is er, op de begane grond, ruimte voor sociale activiteiten zoals winkels, catering en andere culturele concepten.

De toren is ontwikkeld door SDK Vastgoed en wordt samen met zusterbedrijf Visser & Smit Bouw gerealiseerd. Oplevering staat gepland medio 2025.

20220922_134038000_iOS.jpg
Keldervloer Toren Niko

Update: Keldervloer voor de hoogste woontoren van Eindhoven gereed

Inmiddels is de keldervloer van Lighthouse volledig gestort én gevlinderd. Klaar om 109 meter boven de grond uit te rijzen.