icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Maastricht

HANOS Maastricht

Aan de zuidrand van Maastricht, pal aan de A2, bouwt Stam + De Koning bouw aan de allergrootste HANOS van Nederland. Met maar liefst 40.000 vierkante meter moet het dé ‘flagship-store’, met de laatste nieuwigheden, voor de horeca worden. De oplevering staat gepland voor het voorjaar van 2023.

20221005_073424372_iOS.jpg
Vliesgevel

De realisatie

De bestaande bouw wordt verbouwd, zo wordt de voorgevel deels opengebroken en wordt er een vliesgevel geplaatst wat zorgt voor extra natuurlijk licht inval in de winkel. Op de eerste verdieping van het huidige kantoor gedeelte wordt een ruim opgezette kantine voor het personeel gerealiseerd en op de tweede verdieping komt een heus culinair theater waar men de klant kan laten proeven van de mogelijkheden met het assortiment dat HANOS aanbiedt.

20221005_075035504_iOS.jpg
Aanbouw koel- en vriescel

Daarnaast wordt de bestaande bouw ook uitgebreid, zo realiseert Stam + De Koning Bouw een enorme koel- en vriescel, een aparte ruimte voor de emballage, een gekoelde vershal, een luifel met lichtstraat aan de in- en uitgang van het pand waaronder men kan parkeren en wordt het aantal laad-docks uitgebreid.

20221005_080808210_iOS.jpg
Roltrappen naar de non-food afdeling

Bezoekersbeleving staat centraal

Het huidige bedrijfspand is na een aantal jaren leegstand gekocht door HANOS met de gedachte vanuit hier ook de Duitse en Belgische markt te kunnen bedienen. Naast alle food producten zal er ook een gehele afdeling non-food komen waarin leveranciers van bestaande merken hun horeca-gerelateerde producten zullen tonen. De winkel wordt daarmee een echte beleving voor de bezoekers.

Opdrachtgever
HANOS
Uitvoerder
Stam + De Koning Bouw
Oplevering
Voorjaar 2023