aanbod koopwoning 1.PNG

Nieuwbouw

Wanneer u op zoek bent naar een koopwoning, biedt Stam + De Koning u de mogelijkheid aan voor u een huis te realiseren dat zoveel mogelijk voldoet aan uw eisen en wensen. Daarom bieden we u veel keuzeopties, tegen alleszins redelijke meer- en minderprijzen. Bij het maken van uw keuzes zal een accountmanager u persoonlijk begeleiden, vóór, tijdens én na het bouwproces. Om er zeker van te zijn dat wij een woning bouwen die zoveel mogelijk aan uw wensen voldoet, bieden wij u al in een vroeg stadium verschillende keuzeopties aan. Dat geeft u ruim de tijd om daar goed over na te denken. Direct na de eerste kennismaking kunt al showrooms bezoeken om te zien wat de mogelijkheden zijn en uw keuzes bepalen.

_MG_1890.jpg

Eindhoven

Bent u op zoek naar een woning in Eindhoven? Dan bent u bij Stam + De Koning in goede handen. Wij hebben een groot aanbod nieuwbouwwoningen in Eindhoven en omgeving. De stad Eindhoven heeft u veel te bieden en zal aan uw woonwensen voldoen. Wonen in nieuwbouwwoningen in Eindhoven biedt u de gelegenheid de verschillende wijken van de stad te leren kennen. Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning in hartje centrum of zoekt u meer naar een prachtige rijtjeswoning.. Eindhoven biedt het u!     Stam + De Koning bouwt op het moment in verschillende wijken van Eindhoven. Voor meer informatie klikt u op onze projecten. 

Lees meer

Someren

Lees meer

Oosterhout

Lees meer

Boxtel

Bent u op zoek naar een woning in Boxtel? Dan bent u bij Stam + De Koning in goede handen. Wij hebben een groot aanbod nieuwbouwwoningen in Boxtel en omgeving. Boxtel beidt u een heerlijke woongelegenheid en zal aan uw woonwensen voldoen. Wonen in nieuwbouwwoningen in Boxtel biedt u de gelegenheid Boxtel op verschillende manieren te leren kennen. U bent ook dicht bij grote steden, zo bent u binnen een kwartier in Eindhoven en is Den Bosch ook in de buurt. Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning in hartje centrum of zoekt u meer naar een prachtige rijtjeswoning.. Boxtel biedt het u!     Stam + De Koning bouwt op het moment in verschillende wijken van Boxtel. Voor meer informatie klikt u op onze projecten.

Lees meer