Eenvoudig, zorgeloos, duurzaam

De Nederlandse woningvoorraad slurpt nog altijd energie. Tegelijk blijven de energieprijzen stijgen. Dit is dus hét moment om samen te werken aan duurzame investeringen die verder reiken dan het verbeteren van de energieprestatie. Dat vraagt veel van medewerkers, budgetten én bewoners. Daarom biedt Stam + De Koning nu de VolkerWessels totaaloplossing die toewerkt naar een eenvoudig en zorgeloos renovatieproces met een duurzaam eindresultaat: PlusRenoveren.

De Stroomversnelling

VolkerWessels tekende, samen met drie andere bouwers en zes woningcorporaties, op 20 juni 2013, in het bijzijn van de minister van Wonen, Stef Blok, de deal ‘Stroomversnelling', voor de eerste 11.000 woningen. Dit initiatief moet uiteindelijk resulteren in een degelijke renovatie van 111.000 woningen, terwijl voor de huurders de woonkosten in de meeste gevallen gelijk kunnen blijven. Dit kan door een combinatie van drie nieuwe ideeën: 1. huurders betalen hun energiekosten aan hun corporatie, 2. corporaties investeren dat geld in renovatie en 3. bouwers leveren duurzaam gerenoveerde woningen zonder energiekosten.

 

Het VolkerWessels bedrijf Stam + De Koning vult, samen met haar collega bouwbedrijven, deze opgave in middels het PlusRenoveren.

Over PlusRenoveren

PlusRenoveren is de slimme renovatiemethodiek van VolkerWessels. PlusRenoveren is een full-serviceconcept dat zich richt op de duurzame opwaardering van bestaande woningbouw. Het is een systematische benadering, compleet van advisering, begeleiding en realisatie tot beheer en onderhoud. Met behulp van een stappenplan doorloopt u in vier overzichtelijke stappen het volledige renovatieproces. Aan het eind bent u verzekerd van een duurzaam eindresultaat. Binnen zeer korte tijd en tegen een scherp tarief worden uw woningen aangepast volgens de samen met u geformuleerde eisen. Zonder bovenmatige belasting van uw eigen organisatie en met minimale overlast voor de bewoners.

logo PlusRenoveren.png