Wonen aan de Oevers.JPG

Wonen aan de Oevers

Binnen het nieuwbouwproject Aan de Oevers in Eindhoven, scheppen wij een hoogwaardig decor waar toekomstige bewoners hun woonwensen hebben vormgegeven. In de veelzijdige omgeving van Waterrijk Eindhoven kan straks worden gewoond aan het park, een prachtig binnenhof, het water of aan de bosrand. In een natuurlijk verloop van bos naar bebouwing.   Wonen aan de Oevers biedt binnen 5 verschillende woningtypen een grote diversiteit aan indelingen en plattegronden. Alle informatie vind je op deze site, maar helaas kan jij hier niet meer wonen! Alle woningen namelijk zijn reeds verkocht en de bouw is inmiddels in volle gang, zodat hier binnenkort echt gewoond gaat worden.

Wonen aan de Oevers.JPG

Locatie

Waar grote waterpartijen, landelijk groen en alle gemakken van de stad samenkomen ligt Aan de Oevers. De 62 ruim opgezette, grondgebonden koopwoningen zijn verweven in een veelzijdige en fraaie omgeving. Het maakt de nieuwe wijk tot een plek waar je heerlijk tot rust kunt komen. Het park Meerland, de volwassen boomgaarden en de oude bossingels herbergen vele fiets-, skeeler- en jogroutes en bieden ook ruimte voor kinderen om op avontuur te gaan.

 

Aan de andere kant geeft Aan de Oevers jou het comfort van een stedelijke omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver op stap, het winkelcentrum Meerhoven is bijna om de hoek! Profiteer van de ligging nabij het centrum van Eindhoven, de diverse uitvalswegen op steenworp afstand en het uiteenlopende voorzieningenaanbod