2844_EXT_Aanzicht_appartementen_HR.jpg

Tivoli

Op de plek waar vroeger de Tivolikerk stond, in het stadsdeel Stratum, realiseert Stam + De Koning Bouw een hele nieuwe buurt genaamd Tivoli. De nieuwe buurt zal bestaan uit 36 eengezinswoningen en 17 appartementen voor zowel huur als koop en wordt gerealiseerd op de hoek van de Heezerweg en Rector Baptistlaan. Het project is gelegen tegenover de kruidenbuurt en dus een bekende locatie voor Stam + De Koning Bouw. SDK Vastgoed en woningcorporatie Sint Trudo zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het plan Tivoli.

Tivoli_2.jpg
Project Tivoli

De vernieuwde wijk Tivoli is verdeeld over 4 woonblokken met ieder een eigen stijl. De namen van de blokken, Josef, De 8 Zusters, ’t Schip en De Gaard, verwijzen naar de historische gebouwen die op die plek stonden. Hierdoor wordt Tivoli een wijk waarin verleden en heden samenkomen. Ook aan kwaliteit en uitstraling is gedacht middels de openbare groenzones en verschillende binnenterreinen welke worden gecreëerd. Bewoners hebben geen auto’s in het zicht doordat parkeren gebeurt op twee centrale locaties, zo ontstaat er een rustig uitzicht op het erf en het groene hof.

De 17 appartementen hebben een gebruikersoppervlak van 77 m2 tot 92 m2, de 3 type grondgebonden woningen variëren van 125 m2 tot 145 m2. De appartementen en woningen zijn gedeeltelijk verkocht door SDK Vastgoed en gedeeltelijk verkocht en verhuurd door Trudo.