icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Eindhoven

Groot Hartje

Hartje Eindhoven groeit; in opdracht van Amvest en SDK Vastgoed bereidt Stam + De Koning Bouw ‘hartje’ Eindhoven uit. Drie nieuwe woonblokken, die ruimte bieden aan 260 huur- en koopappartementen en 4 stadswoningen, worden naast de huidige 16 wooncomplexen gerealiseerd. Het ‘hartje’ zorgt voor de verbinding tussen de bruisende binnenstad en het industriële en creatieve Strijp-S. De huidige 16 complexen liggen pal naast het Philips Stadion, hier komen medio 2024 drie complexen bij; Adelaide, Brussel en Taipei. Wonen, genieten en ontspannen in het hart van de stad, iedereen is gek van de plek. Voel je omringd door cultuur, creativiteit en innovatie en geniet van alles wat Eindhoven te bieden heeft. Kortom; samen wonen in het hart van de stad.

Het complex

Groot Hartje bestaat uit 3 woonblokken met daartussen stadstuinen wat zorgt voor een ontspannen, groen woonmillieu met een stedelijk karakter. Ook is er ruimte voor een commerciële plint en worden de huidige in- en uitrit naar de parkeergarage van het stadion en de oude plataan behouden.

Gebouw Adelaide bestaat uit 59 koopappartementen en 4 stadswoningen. De appartementen varieren van 50m2 tot 90m2. Twee stadswoningen hebben een oppervlakte van ongeveer 110m2 met een ruime tuin rondom. De andere twee woningen hebben een oppervlakte van ruim 141m2 met een voortuintje. Gebouw Brussel bestaat uit 99 huurappartementen en gebouw Taipei bestaat uit 102 huurappartementen.

Opdrachtgever
Hartje Eindhoven 2.0 C.V.
Opdrachtgever blok 2 + 3
AMVEST RCF CUSTODIAN B.V.
Ontwikkelaars
Amvest & SDK Vastgoed
Architect
LEVS architecten
Landschapsontwerper
S&P Landscape Architecture
Oplevering
Medio 2024