Stichting T+HUIS vindt onderdak in bouwkeet

Een nieuw onderdak vinden voor de stichting het T+HUIS in de Kruidenbuurt, dat was de uitdaging waar drie designers voor stonden. Het huidige onderkomen van het T+HUIS wordt gesloopt en daarmee zou ook een einde komen aan het goede werk dat in de Kruidenbuurt wordt verricht.

IMG-20130402-00271.jpg
IMG-20130402-00271.jpg

De drie designers zijn op zoek gegaan naar een andere uitvalsbasis en kwamen zo in contact met Stam + De Koning. Daar kon de helpende hand worden geboden door een bouwkeet beschikbaar te stellen die de komende tijd niet gebruikt wordt.

 

Directeur Arno van Tilburg helpt stichting T+HUIS graag. ‘We vinden het belangrijk dat de kinderen in de wijk zich thuis gaan voelen en spelenderwijs leren hoe ze met elkaar kunnen omgaan en samenwerken', vertelt Arno van Tilburg van Stam + De Koning Bouw bv.

 

De designers zetten design in om duurzame wijksystemen te ontwikkelen. Zo leren ze kinderen spelenderwijs hoe je samen kunt werken en in teamverband tot de mooiste oplossingen komt. Met het nieuwe onderkomen kan de stichting T+HUIS het werk dat voor de bewoners en kinderen van de Kruidenbuurt verricht wordt voortzetten.