Start verkoop GeWoon Eindhoven Fase 3

Stam + De Koning bouwt koopwoningen, huurwoningen en koopappartementen in een frisse, groene wijk dicht bij het centrum van Eindhoven. Deze nieuwe wijk, GeWoon Eindhoven, komt dicht bij de Woensels markt en ligt op steenworp afstand van voorzieningen als het centraal station, Stijp-S en de Kruisstraat. Genieten van de stad kan immers heel dichtbij.

6744_SDK_GeWoon_FB_Header_3.png
6744_SDK_GeWoon_FB_Header_3.png

Autoluw

GeWoon Eindhoven is een autoluwe wijk waar kinderen vrijuit kunnen spelen. De groene parkjes en speelveldjes bieden een prettige en veilige omgeving en zorgen daarnaast voor een fijne en gezonde thuisbasis. Dit midden in de stad. Bewoners parkeren hun auto’s op een (privé) binnenterrein. Op deze manier worden de auto’s aan het zicht onttrokken; wat bijdraagt aan de vriendelijke uitstraling van de wijk.

6744_SDK_GeWoon_FB_Header_1.png

Start verkoop bijeenkomst

Vanavond, dinsdag 7 februari 2017, zal de start verkoop informatieavond plaatsvinden bij de verkopende makelaarskantoren. Van Santvoort Makelaars (Edenstraat 1, 5611 JM Eindhoven) en ERA VB&T makelaars (Vestdijk 180,5611 CZ Eindhoven) hebben van 17.00 uur tot 19.00 uur een inloopavond. Zij geven u alle informatie over het verkooptraject en de beschikbare woningen binnen het project. Voor meer informatie over het project kunt u ook terecht op; www.gewooneindhoven.nl.

6744_SDK_GeWoon_FB_Header_4.png

Huidige bewoners aan het woord

De ligging van GeWoon is ideaal. De woningen liggen dicht bij het centrum en mijn man werkt hier op nog geen vijf minuten vandaan. Het besluit om deze woning te kopen werd puur op de ligging gebaseerd. Er wonen veel nieuwe mensen in deze wijk en er is een geheel nieuwe buurt gevormd. Dit vinden wij leuk en belangrijk. Het wonen in GeWoon bevalt beter dan we ons hadden voorgesteld. Met alle voorzieningen op loopafstand voelen we ons ontzettend thuis in onze nieuwe buurt.“