Start bouw Dijkstraten in Best

Toekomstige bewoners vierden, samen met corporatie 'thuis, de gemeente Best en ontwikkelaar/bouwer Stam + De Koning de start bouw van hun toekomstige woningen. Het gaat om de vervolgfase van het woningbouwproject Dijkstraten in Best.

Bij persbericht.JPG
Bij persbericht.JPG

Eengezinswoningen

De fase bestaat uit achtenvijftig eengezinswoningen; 23 huurwoningen in opdracht van 'thuis en 35 koopwoningein, ontwikkeld door Stam + De Koning. De woningen worden in de fabriek voorbereid en daardoor is de bouwtijd kort. Naar verwachting kunnen de nieuwe bewoners met de komende kerstdagen verhuizen.

Voorspoedige start

Halverwege 2015 is startten de makelaars Ed Wilems Makelaardij en MGM Maklaardij met de verkoop van de 35 koopwoningen. De huizen, tussen € 192.000 en € 220.000, waren binnen zes maanden verkocht. In april 2016 begon Stam + De Koning met de uitvoering van het gehele project.

Start bouw

De toekomstige bewoners vieren samen met andere betrokkenen de start bouw van hun nieuwe huizen. Wethouder Van Schuppen sprak uit trots te zijn op het project; de mooie nieuwe wijk wordt gezellig en levendig. Na de lovende woorden van wethouder Van Schuppen en directeur Stam + De Koning Hugo van Boxmeer, proostten we op een succesvolle bouw.