Samen Slim Bouwen aan de toekomst

Stam + De Koning is, samen met haar zusje Van der Ven uit Tilburg, vanuit VolkerWessels partner van het samenwerkingsverband Samen Slim Bouwen aan de toekomst. Op 2 februari vond het inspirerende congres “Samen Slim Bouwen- Blik op de toekomst” plaats.

Afbeelding 1.jpg
Afbeelding 1.jpg

In het samenwerkingsverband delen vier onderwijsinstellingen: ROC Tilburg, Summa College, Avans Hogeschool, TU Eindhoven en 26 partners uit het bedrijfsleven actief kennis met elkaar.

 

Key-note speaker Ruud Veltenaar opende met het onderwerp ‘Technologie en onderwijs in de toekomst’. De filosoof en trendwatcher ging in op de vraag: ‘hoe ziet de toekomstige medewerker eruit?’ en ‘welke beroepen bestaan nu nog niet maar kunnen we wel verwachten?’. Oud-minister Jacqueline Cramer sprak over het thema Circulaire Economie.

 

De leerzame workshop over BIM werd gehouden door VolkerWessels collega’s Alex van Hulten en Martijn Jansen. De lezing werd mede mogelijk gemaakt door Rene van Loon (Hoppenbrouwers Installatietechniek) en Mieke Geutjens (Summa College).