Plein Saltoschool Drents Dorp opnieuw bestraat tijdens kerstvakantie

Tijdens de bouw van Dorp040 in Drents Dorp kwam Stam + De Koning Bouw bv in contact met directeur Frans Snellen van de Salto School. Het schoolplein bleek in slechte conditie en kinderen konden struikelen over de scheve stoeptegels: een mooie uitdaging voor de reeks goede doelen acties van Stam + De Koning Bouw bv. In goede samenwerking met Frans van der Sanden, sierbestrating en grondwerken, uit Veldhoven is de klus geklaard.

F. vd Sande schoolplein bestraat.JPG

Tijdens de kerstvakantie, zodat de schoolkinderen er geen hinder van ondervonden. Directeur Snellen: ‘Het is prettig dat Frans van der Sanden in de vakantie het plein opnieuw wil bestraten. En helemaal prettig dat dit ons door beide bedrijven gratis wordt aangeboden. De kinderen kunnen zo 2013 starten met een strak en mooi speelplein'.

 

Het herbestraten van het schoolplein is al de vierde vrijwilligersactie om het jubileum van Stam + De Koning Bouw bv te vieren. Directeur Arno van Tilburg is erg tevreden over het verloop van de acties: ‘We doen het graag en er wordt zowel door onze mensen als door onze relaties heel positief op gereageerd'.

Stam + De Koning Bouw bv heeft de afgelopen 25 jaar in de regio Groot Eindhoven gebouw aan vele aansprekende projecten zoals De Lichttoren en Brandevoort in Helmond. Ook wordt er gewerkt aan Strijp-S, Volta Galvani en Dorp040, projecten waarbij het aankomt op innovatief vermogen en organisatietalent.