Oplevering SPACE-S

Afgelopen vrijdag, 16 juni, vierden Stam + De Koning, Woonbedrijf en de bewoners van SPACE-S de oplevering van ALLE woningen op SPACE-S. Elke bewoner heeft zijn of haar sleutel! Dat is extra bijzonder op SPACE-S, na 5 jaar samen nadenken, ontwikkelen, ontwerpen en bouwen. En zoals we gewend zijn bij SPACE-S organiseerden bewoners het feest zelf, samen met Woonbedrijf en Stam + De Koning.

Space-S3.png
Space-S3.png

Housewarming SPACE-S

De bewoners van SPACE-S organiseerden samen met Woonbedrijf en Stam + De Koning het opleverfeest, of beter gezegd: de housewarming voor de nieuwe bewoners van SPACE-S. Het feest werd op het SPACE-S terrein gevierd. Het was gezellig druk op het feest. Voor al dat publiek haalde Femke de Bot halsbrekende toeren uit: zij tokkelde met een grote sleutel van het dak af naar beneden. Deze sleutel stond symbool voor de sleutel van SPACE-S. Eenmaal beneden gaf Femke de sleutel aan Paul Tholenaars, directeur van Woonbedrijf. Hij gaf de sleutel door aan bewoner Jori. Hij opende SPACE-S en toverde hiermee ballonnen uit een grote champagnefles. 

Space-S2.png

SPACE-S

SPACE-S is een bijzondere wijk op Strijp-S. Bewoners denken en bepalen al sinds eind 2012 mee, toen er alleen nog een leeg veld was. De buurt is echt van de bewoners zelf geworden. Sommige bewoners denken en leven al sinds 2012 met het project mee. 

 

Wij wensen alle nieuwe bewoners van SPACE-S een hele fijne tijd toe in hun nieuwe woningen.