Nieuwe bewoners ontmoeten elkaar op bouwplaats Stam + De Koning

Toekomstige bewoners vierden, samen met Woonstichting ’thuis en Stam + De Koning (VolkerWessels) op 20 februari 2018 de ontmoeting met hun nieuwe buren. Deze ontmoeting vond plaats aan de voet van hun nieuwe woningen. Stam + De Koning nodigde, samen met ’thuis, de toekomstige bewoners uit voor een hapje en een drankje. De kennismaking werd gevierd met het hijsen van drie verschillende felgekleurde vlaggen (in de kleuren van het project), prosecco en veel gekleurde confetti.  

IMG_9643.JPG

Fase 3

Fase 3 bestaat uit 22 koopwoningen en 65 huurwoningen. Ze worden door Stam + De Koning gerealiseerd aan de Van Kinsbergenstraat, Karel Doormanstraat, Piet Heinstraat, de Zeeheldenlaan en de Trompstraat. 43 huurwoningen maken deel uit van het wijkvernieuwingsproject Wonen met Spice en zijn toegewezen aan huurders die al in de wijk wo(o)n(d)en. Wanneer deze woningen worden opgeleverd hebben alle terugkeerders een nieuwe woning in hun oude vertrouwde wijk. De overige woningen worden regulier verhuurd. Alle 22 koopwoningen zijn verkocht, onder de naam GeWoon Eindhoven.

GeWoon Eindhoven

GeWoon Eindhoven wordt een autoluwe wijk waar kinderen vrijuit kunnen spelen. De groene parkjes en speelveldjes bieden een prettige en veilige omgeving en zorgen daarnaast voor een fijne en gezonde thuisbasis. Dit midden in de stad. Bewoners parkeren hun auto’s op een (privé) binnenterrein.