Mooiland Geffen oplevering 18 huurwoningen

Met de servicepas Coffee & Tools wordt klussen wel heel gemakkelijk

WP_20141201_010.jpg
WP_20141201_005.jpg

Mooiland startte in februari dit jaar met de nieuwbouw van 18 huurwoningen en 21 huurappartementen in het dorpshart van Geffen. Afgelopen week hebben de bewoners van de eerste negen woningen aan de Heegt en Veldtraat de sleutels ontvangen en donderdag worden de sleutels uitgereikt aan de bewoners van de negen woningen aan de Lambertusstraat. Vandaag zijn alle huurders uitgenodigd op de bouwplaats om de speciale servicepas van Coffee & Tools in ontvangst te nemen. Met deze servicepas is klussen wel heel makkelijk!

05. Foto 2 bij persbericht Mooiland IMG_6230.jpg

Servicepas Coffee & Tools

Stam + De Koning en woningcorporatie Mooiland bieden deze serciepas gezamenlijk aan. Coffee & Tools is een pas die huurders kunnen gebruiken voor aanschaf van kleine materialen, het huren van gereedschap of voor het inschakelen van een vakman. Op maandag en dinsdag komt de servicewagen Coffee & Tools naar Geffen. Tijdens een kopje koffie kunnen huurders een praatje maken, hun materiaal uitzoeken of vragen om advies. Een goede start in een nieuw huis! 'Een geweldige service' vindt de heer Schuurmans, een van de nieuwe bewoners. 'Als ik een vakman nodig heb ga ik hier zeker gebruik van maken. En anders ga ik de pas gebruiken voor aanschaf van materialen.'

Oplevering 21 appartementen

Aan de 21 appartementen wordt nog hard gewerkt. De bewoners van de huurappartementen ontvangen in gebruari 2015 de sleutels. Het project Centrumplan Geffen is bij uitstek geschikt voor ouderen vanwege de nabijheid van winkelvoorzieningen en dienstencentrum De Heeft, waar activiteiten georganiseerd worden. Alle appartementen zijn al toegewezen aan woningzoekenden.

*Persbericht van Mooiland, Grave 1 december 2014*