Klussen voor de Trudo Weekendschool

Het Eindhovense bedrijf Stam + De Koning viert haar 25-jarig jubileum met een serie klusacties voor het goede doel. Zondag 25 november was de Weekendschool aan de beurt.

Foto jubileum Weekendschool.jpg
Foto jubileum Weekendschool.jpg

De Trudo Weekendschool is een ‘school' voor leergierige kinderen. Gedurende drie jaar maken ze op zondag kennis met kunst, cultuur en wetenschap. Ze duiken in een boeiende wereld, waarmee ze van huis uit waarschijnlijk niet zo gauw in aanraking komen. Journalisten en doktoren, advocaten en architecten, rechters en politici laten hen zien, horen en ervaren wat er allemaal bij hun vak komt kijken. Komende zondag wordt het thema ‘Architectuur' afgesloten met een Bouwdag. Hiervoor heeft de afdeling Service van Stam + De Koning Bouw bv een kleine duizend latjes gezaagd uit geperforeerde platen. Samen met de geleverde ty-raps gaan de weekendschoolleerlingen hiermee driehoeksconstructies bouwen. Jaarcoördinator Tineke Krekels neemt het materiaal graag in ontvangst. ‘Hiermee kunnen we zondag aan de slag, het worden vast fantastische bouwwerken'.

 

Stam + De Koning Bouw bv heeft de afgelopen 25 jaar in de regio Groot Eindhoven gewerkt aan vele aansprekende projecten zoals De Lichttoren en het Helmondse Brandevoort. Ook wordt er gewerkt aan Strijp-S, Volta Gavani en Dorp040, projecten waarbij het aankomt op innovatief vermogen en organisatietalent.

 

Op trudoweekendschool.nl zijn eerdere projecten terug te vinden.