Kansenfestival van co-creatie

SAVE THE DATE | 21 september 2017 | Strijp-S | SPACE-S

Foto 1 uitnodiging.jpg
Foto uitnodiging.jpg

402 huurwoningen en 200 verschillende woningtypes. 350.000 manuren van bouwvakkers. En: 4.646 volgers op Facebook, 500.000 tot 1.000.000 inhoudelijke gesprekke, 5 kilo borrelnoten en al 5 jaar betrokkenheid onder bewoners.

 

Een kleine impressie van het resultaat van co-creatie op SPACE-S. Dit grote nieuwbouwproject van 402 woningen is samen met bewoners ontwropen. Zonder over de grenzen van budget en planning te gaan, leverde dit een mooie wijk met zeer betrokken bewoners op. Als u overweegt of co-creatie iets is voor u of uw organisatie, nodigen we u graag uit voor ons Kansenfestival van co-creatie.

 

Save the date: donderdagmiddag 21 september 2017 op Strijp-S.

Foto 3 uitnodiging.jpg

Wat kunt u verwachten?

Het wordt een interactieve middag op Strijp-S en SPACE-S. We nemen u mee in onze ervaringen, de resultaten, de beren op de weg en vooral in de kansen voor u. Natuurlijk nemen we u ook mee de nieuwe buurt in.

Graag maken we samen met u de inhoud van de dag. Op basis van uw vragen, ervaringen en kansen maken wij het programma. Zodat u naar huis gaat met genoeg inspiratie vooruw eigen co-creatieproject. En u een antwoord heeft op de vraag: how to create your own SPACE-S?

Foto 2 uitnodiging.jpg

Heeft u interesse?

Beantwoord 3 korte vragen over het programma en laat uw e-mailadres achter. Dan laten wij u weten wanneer u zich in kunt schrijven.

 

> Ik heb interesse en wil op de hoogte gehouden worden.

 

We hopen u te zien op 21 september bij het Kansenfestival van co-creatie.

 

Met vriendelijke groet,

Namens team SPACE-S,

 

Woonbedrijf

Inbo

Urhahn

12N Urban Matters

Conversation Next

Stam + De Koning