Hoogste punt Ginneve te Valkenswaard

 Nieuwe naam ontmoetingsruimte: De zoete inval

Uit ruim 160 inschrijvingen werd ‘De zoete inval’ gekozen door de jury. De ontmoetingsruimte, die komt in het woonzorgcomplex dat op dit moment door Woningbelang wordt gebouwd aan de Nieuwe Waalreseweg, zal in januari 2016 open gaan. De naam zegt precies waar de ontmoetingsruimte voor bedoeld is. Veel mensen over de vloer, iedereen is welkom. Men kan er terecht voor een maaltijd, een kop koffie, een goed gesprek, activiteiten en gezelschap.

Vier prijswinnaars

Pascalle Beekmans, dhr. van Hauwe, Thea Schrijvers en mevr. van den Dungen hadden alle vier het idee dat ‘De zoete inval’ een geschikte naam zou zijn voor de nieuwe ontmoetingsplek. De jury was het met hen eens. Op woensdag 17 juni mochten zij de naam onthullen.

Hoogste punt bereikt

Op 17 juni was er meer te vieren. In het bijzijn van de aanwezigen werd het dak op de lift geplaatst. Daarmee waren de aanwezigen getuige van het officieel bereiken van het hoogste punt van de bouw. Dit werd gevierd samen met de aanwezige medewerkers van Stam + De Koning Vastgoed en Bouw.

Over het project

Woningbelang bouwt op deze plek een appartementencomplex met 44 appartementen. Het nieuwe woongebouw is er voor senioren die er zelfstandig een woning huren en zorg op maat inkopen. Van lichte zorg tot zwaardere zorgvragen. Er kan zorg worden verleend tot het moment waarop iemand specialistische zorg nodig heeft die niet meer in de eigen woonomgeving mogelijk is. Toekomstige bewoners huren een appartement bij Woningbelang. Valkenhof levert zorg op maat in de woning.