Hemel van den Dillenburg 2024

Vrijdagmiddag 31 mei was het weer zover; onze jaarlijkse fietstocht ‘Hemel van den Dillenburg’. Wederom met deelname van onze eigen collega’s en relaties van partner bedrijven, onder begeleiding van renners en volgwagens van het Dames én Heren VolkerWessels Cycling Team.

20240531_113755409_iOS-2-breed.jpg

De uitvalsbasis ditmaal; De Schuttershoeve in Weert. Hier werd een goede bodem gelegd, uiteraard noodzakelijk voor een flinke fietstocht, en een korte blik geworpen op de route die de deelnemers te wachten stond: enkele kleine heuveltjes en een echte kasseienstrook a-la Parijs-Roubaix.   

Tijd voor eenieder om zijn fietspak aan te trekken en een groepsfoto te maken voordat de tocht van start kon. Maar liefst 60 fietsers, verdeeld in vier groepen, vertrokken richting de Hoge Kempen in Belgisch-Limburg. Onder begeleiding van motoren en renners en volgwagens van het VolkerWessels Cycling Team legden ze een route van 70 of 90 kilometer af. Na een mooie rit keerde iedereen fietsend terug bij De Schuttershoeve. Hier stond voor iedereen een heerlijk, welverdiend, buffet klaar.

Deelnemers, motorrijders, pauzeplek begeleiders, foto- en videograven en het VolkerWessels Cycling Team, bedankt voor weer een mooie sportieve middag!

 

Sponsors Stam + De Koning bouw en KWS bedankt!