Hemel van den Dillenburg 2023

Vrijdagmiddag 7 juli, een interessante, inspirerende, mooie, sportieve en zonnige middag. Dat betekende tijd voor de jaarlijkse fietstocht ‘Hemel van den Dillenburg’. Dit jaar met deelname van onze eigen collega’s en partner bedrijven onder begeleiding van renners en volgwagens van het VolkerWessels Cycling Team.

P1048744.JPG

De middag werd gestart bij hét Eindhovense wielercafé ‘Cyklist’. Waar, onder het genot van een heerlijke lunch (een goede bodem is onmisbaar voor een flinke fietstocht), alles over het VolkerWessels Cycling Team werd verteld. Het VolkerWessels Cycling Team is een semiprofessionele ploeg die vorig jaar maar liefst 50 van de 130 koersen die zij reden wisten te winnen.

Na de lunch en de groepsfoto was het tijd om de fiets te pakken en te gaan vertrekken. 50 fietsers vertrokken in vier groepen onder begeleiding van motoren en volgwagens aan de tocht van 75 of 90 kilometer. Na een mooie rit, die enkel werd verstoord door een aantal lekke banden, keerde iedereen terug bij de Cyklist voor een welverdiend koud drankje en een heerlijk walking dinner.

 

Deelnemers, motorrijders, pauzeplek begeleiders, fotografen, en in het bijzonder onze collega’s van het VolkerWessels Cycling Team, bedankt voor een onvergetelijke dag.

Ook sponsors Stam + De Koning bouw en KWS bedankt!