icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 17 januari 2017

Oplevering Paradijslaan te Eindhoven

Het nieuwe jaar begint voortvarend voor Stam + De Koning. Afgelopen week werden 53 appartementen opgeleverd aan opdrachtgever Foolen & Reijs Vastgoed. De appartementen zijn in zes maanden tijd getransformeerd. Het gebouw was oorspronkelijk een kantoorpand.

De getransformeerde luxe appartementen zijn voor Short Stay gebruik. Dit betekent dat het ideaal is voor studenten of expats. De appartementen zijn gemeubileerd opgeleverd. Het gebouw is uitgebreid met een penthouse op het dak. Dit penthouse is deels getransformeerd, deels nieuwbouw.

Paradijslaan

Op het dak is een groot dakterras aangelegd dat te gebruiken is door alle bewoners. De nieuwe huurders trekken volgende week in hun woningen. Op de begane grond bevinden zich vier commerciële ruimten. Deze ruimten worden gebruikt door bedrijven.