icon-arrow-right
HomeNieuws Oplevering appartementen Vitalis Kortonjo

Oplevering appartementen Vitalis Kortonjo

Persberichten

Een gratis renovatie van twee 55-plus appartementen was het aanbod Stam + De Koning aan Vitalis WoonZorg Groep. Het Eindhovense bouwbedrijf, onderdeel van VolkerWessels, viert haar 25 jarig jubileum. Dit wordt gedaan met een serie projecten voor het goede doel.

25 jarig jubileum - renoveren voor Vitalis

De servicemonteurs van Stam + De Koning hebben twee appartementen in Vitalis Kortonjo gerenoveerd. De appartementen waren na een lange verhuurperiode toe aan een opfrisbeurt. Zo is onder andere het sanitair is vernieuwd en zijn de gebruikssporen hersteld. De appartementen staan er weer goed bij en zullen door Vitalis Kortonjo voor de verhuur worden aangeboden aan 55-plussers. Geïnteresseerden kunnen zich melden via hurenbijvitalisgroep.nl of 0800-2456456.

 

Het renoveren van de appartementen is al de vijfde vrijwilligersactie om het jubileum van Stam + De Koning Bouw bv te vieren. Directeur Arno van Tilburg is erg tevreden over het verloop van de acties: ‘We doen het graag en er wordt zowel door onze mensen als door onze relaties heel positief op gereageerd'.

+