icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 28 januari 2013

Een service van de zaak

VolkerWessels-bedrijf Stam + De Koning Bouw verwelkomt nieuwe bewoners van Anton & Gerard. De woningeigenaren van deze lofts op Strijp-S krijgen bezoek van Coffee & Tools: de servicewagen voor koffie en klushulp.

De Coffee & Tools wagen komt vanaf vrijdag 25 januari voorrijden om de nieuwe bewoners op alle mogelijke manieren te ondersteunen. Voor een pauze tijdens het verhuizen en klussen met een heerlijke kop koffie terwijl ze kennis maken met de nieuwe buren, het lenen van gereedschap of simpelweg hulp van een van onze medewerkers bij het boren van een gaatje in de muur. De ‘Coffee & Tools' wagen van Stam + De Koning staat voor ze klaar.

Service

Coffee & Tools is het splinternieuwe serviceconcept van Stam + De Koning. "Wij bieden op een laagdrempelige en prettige wijze alle hulp die er nodig is voor een goede start in een nieuwe woning", vertelt directeur Arno van Tilburg. "Wij zijn er voor de nieuwe bewoners. Bieden ze gemak, service, advies en een heerlijke kop koffie en dat allemaal recht voor de deur".