Bewoners schrijven persoonlijke boodschap in fundering van toekomstige woning

Met een persoonlijke boodschap, geschreven op de isolatieplaten voor onder hun nieuwe woning, vierden de toekomstige huiseigenaren de start bouw van Meesterhof in Geffen. Stam + De Koning, onderdeel van VolkerWessels, realiseert er het Centrumplan. De bouw van de koopwoningen is vlak voor de zomervakantie van start gegaan. De feestelijke start bijeenkomst werd afgesloten met een heerlijke barbecue.

Foto nieuwsbericht aangepast.jpg
Foto nieuwsbericht aangepast.jpg

Het totale Centrumplan omvat 53 nieuwe woningen; huurwoningen en appartementen voor Mooiland en woningen voor de koopsector. De eerste fase is in 2014 opgeleverd. Momenteel bouwt Bouwbedrijf Van Schijndel, in opdracht van Stam + De Koning, de tweede serie huizen. De oplevering wordt verwacht vanaf voorjaar 2017.

 

De contouren van de nieuwe huizen zijn al goed zichtbaar. Van de 14 koopwoningen zijn er op dit moment negen in aanbouw. De overige vijf woningen worden naar verwachting aan het eind van 2016 in aanbouw genomen, er zijn nog twee huizen te koop.

 

DSC00584.JPG

De koopwoningen van Meestershof zijn levensloopbestendig. Dit betekent dat alle voorzieningen, zoals de badkamer, slaapkamer en toilet, op de begane grond liggen. Op de eerste verdieping vindt men twee extra slaapkamers en een technische ruimte. De uit drie verdiepingen bestaande koopwoningen hebben ook een bergzolder.

 

Meer informatie over de verkoop vindt u hier.