icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Projecten Van Asperdt

Van Asperdt voert zeer uiteenlopende projecten uit. Alles op het gebied van verbouw, renovatie, verbouw en onderhoud. Veelal in bouwteam, soms uit aanbesteding, en ook al enkele malen design-en build met UAV-GC als contractvorm.

Verduurzaming Annawijk

Opdrachtgever: Wocom

In de Annawijk zijn eerst 16 en later ook de overige 51 woningen geheel gerenoveerd en verduurzaamd. De woningen zijn all-electric. In het hele proces is heel veel aandacht besteed aan de engineering en de bewonerscommunicatie. Een zeer geslaagd project door het bereiken van een laag energieverbruik, met een hoog comfort. Vanuit de samenwerking binnen dit project met De Loods Architecten en Dubotechniek is een samenwerking onder de naam De Ombouwers ontstaan.

Uniek in Uden

Opdrachtgever: Area

Een woning met appartementen en gezamenlijke ruimtes voor jongvolwassen vrouwen met een verstandelijke beperking, waar 24-uurs professionele begeleiding wordt gegeven. Gebouwd op de fundamenten van wat voorheen een garagebedrijf was. Met het pand wil Uniek een gezamenlijk huis opzetten dat voelt als samen thuis en waar samen leven centraal staat. Trots zijn we op alle complimenten over het opleverniveau. Complimenten die we uiteraard gedeeld hebben met alle bij de bouw betrokken medewerkers en onderaannemers.

Microlab Rotterdam

Opdrachtgever: Microlab

Midden in Rotterdam, in een bestaand gebouw aan de Aert van Nesstraat, zijn op diverse verdiepingen kantoorunits gerealiseerd voor een moderne en inspirerende werkomgeving. Na Eindhoven hebben we in nauwe samenwerking met de opdrachtgever ook Microlab Rotterdam opgeleverd. Een samenwerking die zich kenmerkt door een hands-on aanpak met inbreng van ideeën en onderaannemers van zowel Microlab als van Van Asperdt.

Chinees Paviljoen

Opdrachtgever: Gemeente Eindhoven

Eindhoven en de Chinese stad Nanjing zijn in vriendschap gebonden. Eindhoven schonk Nanjing het Friendship Parc en Nanjing schonk Eindhoven het Chinees Paviljoen. In het paviljoen bevindt zich restaurant You Ning.

Vestdijk Eindhoven

Opdrachtgever: Trudo

In een monumentaal pand aan de Vestdijk zijn studentenwoningen verwijderd en appartementen gerealiseerd. Dit hebben we voor onze opdrachtgever Trudo op meerder plaatsen in Eindhoven met succes weten te realiseren namelijk; Grote Berg, Strijpsestraat, Heilige Geeststraat, Tramstraat en Sint Catharinastraat.

Hoofddoorlaatpost Eindhoven Airport

Opdrachtgever: Eindhoven Airport

In een design- en buildconstructie hebben we met architectenbureau Inbo ontwerp en realisatie van de nieuwe hoofddoorlaatpost bij Eindhoven Airport gerealiseerd. Met toepassing van duurzame materialen. Contractvorm UAV-GC.

Restyling Piazza Center Eindhoven

Opdrachtgever: Piazza Invest

Van 2016 tot op heden heeft Piazza Center in fases een prachtige restyling ondergaan. Alles zodanig gerealiseerd dat de winkels open konden blijven en veiligheid en toegankelijkheid voor bezoekers geborgd bleven.

Verbouwing en uitbreiding van hoofdgebouw Van der Valk Hotel Nuland

Opdrachtgever: Nuland Beheer B.V.

In een V.O.F. constructie met Van Boekel uit Zeeland is de ruwbouw voor Hotel Nuland gerealiseerd. Herbouw van het hotel op de plaats waar Van der Valk zijn eerste motel bouwde.