icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 31 maart 2023

Bouw ‘Nieuw Bergen’ begonnen

2023 is van start en daarmee ook de bouw van het iconische project ‘Nieuw Bergen’. 1 maart jl. is gestart met de nieuwbouw en eind maart is ook de transformatie van start gegaan. De herontwikkeling wordt in het gebied rondom de Deken van Somerenstraat, in het centrum van Eindhoven, gerealiseerd.

Het volledige project bestaat uit zeven gebouwen, vijf daarvan zijn nieuwbouw en twee bestaande gebouwen worden getransformeerd. In totaal worden er maar liefst 237 woningen in verschillende segmenten en verschillende commerciële ruimtes, verdeeld over de zeven gebouwen, gerealiseerd. Onder het plan komt ook een parkeergarage.

Het project zal naar verwachting in 2026 volledig opgeleverd zijn.

Deel uitmaken van dit prachtige plan?

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar dus heeft u interesse neem dan contact op met een van de makelaars of bekijk de website.