HomeProjecten VoltaGalvani

VoltaGalvani

Eindhoven

Het ontwerp voor VoltaGalvani is fris, kleurrijk en vooral ook heel divers. Variërend van heel compacte woningen voor alleenstaanden tot middelgrote voor tweepersoonshuishoudens en royale woningen voor grotere gezinnen. Daarnaast komt er flink wat ruimte voor bedrijvigheid. Zo'n 25 ateliers, bedrijfsruimten en kleine winkeltjes. Goed voor de werkgelegenheid, voor een praktijk aan huis, voor jonge mensen die een bedrijfje willen starten en flexibele ruimten waar ook de combinatie van wonen/werken mogelijk is. Kortom: het wordt een levendige plek in de buurt.

 

Opdracht van onze opdrachtger was om het complexe proces van sloop en nieuwbouw in goede banen te leiden. Dit gold voor ontwikkeling, engineering en realisatie van dit project. Dit deden we door intensief samen te werken en goed te communiceren met opdrachtgevers en bewoners.  Ook namen wij de ontwikkeling en uitvoering van de infrastructuur voor onze rekening. 

Met de bouw van deze woningen geven wij vorm aan de ambities van betrokkenen, om van Woensel-West een hippe, bruisende volksbuurt te maken met volop kansen voor haar bewoners.

Kijk hier voor meer informatie over het project.

Feiten & cijfers

  • Opdrachtgever
    Trudo
  • Architect
    Geurts & Schulze architecten
  • Projectcategorieën
    Wonen
+