icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Locomotiefstraat

Aan de Locomotiefstraat te Eindhoven realiseerde Stam + De Koning negen huurwoningen in opdracht van woningcorporatie Sint Trudo. De woningen werden opgeleverd met nul opleverpunten. De woningen hebben een EPC- waarde van nul.  De woningen zijn ca. 100 m2, hebben een woonkamer met open keuken, een hoofdslaapkamer, een tweede slaapkamer, een derde slaap- hobbykamer, een ruime badkamer en een buitenruimte. Ook beschikt de woning over een zolder. Er is een supermarkt, restaurant en bushalte aanwezig. Ook vindt men op loopafstand de Tongelresestraat met volop winkels. Rondom de woningen is voldoende gelegenheid om te parkeren. 

Werkzaamheden Stam + De Koning

Als ontwikkelende aannnemer zijn wij betrokken geweest in bouwteamverband bij de sloop, ontwikkeling en realisatie van grondgebonden EPC 0 woningen aan de Locomotiefstraat in Eindhoven. In opdracht van de opdrachtgever hebben wij de bestaande woningen gesloopt en de grond bouwrijp gemaakt. Vanuit het stedenbouwkundigplan hebben wij het project verder ontwikkeld, gerealiseerd en de omgeving woonrijp gemaakt.