icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ginneve, Valkenswaard

In opdracht van Woningbelang bouwde Stam + De Koning aan de Nieuwe Waalreseweg in Valkenswaard een appartementencomplex met 44 appartementen. Het nieuwe woongebouw is bestemd voor senioren die zelfstandig een appartement huren en zorg op maat inkopen; van lichte zorg tot zwaardere zorgvragen. Dit project was een samenwerking tussen Woningbelang, Valkenhof en gemeente Valkenswaard.

Opdrachtgever:
Woningbelang
Architect:
EGM Architecten
Zorgverlener:
Valkenhof

Tijdens de viering van het hoogste punt, in juni 2015, werd de naam van de ontmoetingsruimte bekend gemaakt. Uit ruim 160 inschrijvingen is gekozen voor de naam ‘De zoete inval’. De naam zegt precies waar de ontmoetingsruimte voor bedoeld is. Veel mensen over de vloer, iedereen is welkom. Men kan er terecht voor een maaltijd, een kop koffie, een goed gesprek, activiteiten en gezelschap.

 

Het gebouw is opgeleverd in december 2015. Op 12 juli 2016 werd de feestelijke opening gevierd.