icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Blue Collar Hotel Strijp-S, Eindhoven

De zijvleugel van de voormalige Philite fabriek, ook bekend als Het Klokgebouw, is getransformeerd naar hotel. Het Blue Collar Hotel staat voor een laagdrempelig, levendig en stoer Rock & Roll hotel met eigentijds en eigenzinnig karakter waar belevenis en gastvrijheid hoog in het vaandel staan.  

Opdrachtgever:
Trudo
Interior Designers:
Bart en Sis van den Dijssel i.s.m.

Robuust, ruimtelijk en industrieel design zijn de kenmerken van het Blue Collar Hotel. De wens van de opdrachtgever was nadrukkelijk om de industriële look van weleer te behouden. Het gebouw is met zorg gestript, waardoor tal van oude fabriekselementen terug te vinden zijn door het hele hotel.

In 2015 werd de bar van het Blue Collar Hotel beloond met de prijs" Mooiste bar van Nederland 2015''  door Entree, platform voor de horeca. Nieuwsgierig? Kijk op www.bluecollarhotel.nl .