icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 11 oktober 2016

Prijswinnaars gaan de hoogte in op Space-S

Vijf toekomstige bewoners van Space-S, het project van Woonbedrijf gebouwd door Stam + De Koning op Strijp-S, gingen vandaag de hoogte in. Met het goed beantwoorden van de prijsvragen wonnen de prijswinnaars een ritje in het mandje van de hijskraan op Space-S.

in mandje laag

Eind 2012 startte de ontwikkeling van het project met een online community via Facebook. Als snel waren er meer dan 1.000 mensen betrokken bij het ontwerp van de nieuwe buurt. Na de start van de bouw in juni 2015 werd het intensieve onderlinge contact via Facebook doorgezet. In het voorjaar werd de online prijsvraag gelanceerd onder de toekomstige bewoners. Met vragen als: hoeveel gevelstenen komen er op Space-S (686.462 stuks) en hoeveel palen zijn er geboord (698 stuks). De vijf winnaars mochten een ritje maken met de hijskraan.

Hijskraan SDK