icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 01 april 2014

Coffee & Tools gaat naar de beurs

De servicewagen Coffee & Tools is aanwezig op de Renovatiebeurs 2014 van 9 tot en met 11 april in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Namens VolkerWessels zullen Stam + De Koning en De Bonth van Hulten gezamenlijk aanwezig zijn met onze servicewagen Coffee & Tools. Coffee & Tools maakt onderdeel uit van ons concept PlusRenoveren. PlusRenoveren is een full service concept van VolkerWessels, gericht op het verduurzamen van bestaand vastgoed.

Onze experts leggen, onder het genot van een heerlijke kop koffie, graag uit wat dit voor u kan betekenen. Wilt u ook een toegangskaart ontvangen voor de Renovatiebeurs? Mail naar apasveer@stamendekoning.nl en u ontvang op 8 april uw digitale uitnodiging. Namens Stam + De Koning en De Bonth van Hulten heten wij u welkom op onze stand 05.A049 om kennis te nemen van één van onze nieuwe innovatieve oplossingen voor het verduurzamen van bestaand vastgoed.