HomeConceptenKopers- en huurdersbegeleiding

Kopers- en huurdersbegeleiding

Per slot van rekening gaat het om uw huis!

                           

Of u nu gaat kopen of huren, Stam + de Koning wil voor u een huis realiseren dat zoveel mogelijk voldoet aan uw eisen en wensen.

Daarom bieden we u veel keuzeopties, tegen alleszins redelijke meer- en minderprijzen. Bij het maken van uw keuzes zal een accountmanager u persoonlijk begeleiden, vóór, tijdens én na het bouwproces. Via Volgjewoning krijgt u toegang tot uw persoonlijke bouwdossier en kunt u direct over uw huis communiceren met uw accountmanager.

Volop keuzes vanaf het eerste begin

Om er zeker van te zijn dat wij een woning bouwen die zoveel mogelijk aan uw wensen voldoet, bieden wij u al in een vroeg stadium verschillende keuzeopties aan. Dat geeft u ruim de tijd om daar goed over na te denken. Direct na de eerste kennismaking kunt al showrooms bezoeken om te zien wat de mogelijkheden zijn en uw keuzes bepalen. Onze leveranciers beschikken over representatieve, eigentijdse showrooms zoals het Wooniversum, waar u zich op de hoogte kunt stellen van de meest actuele trends. Stroomt u als koper of huurder pas later in, dan zoeken we samen naar mogelijkheden om uw wensen alsnog uit te voeren.

Uw accountmanager: één aanspreekpunt

Bij het maken van uw keuzes kunt u te allen tijde rekenen op ondersteuning van uw accountmanager.

Hij of zij zet alle opties voor u op een rij, beantwoordt al uw vragen en ziet erop toe dat uiteindelijk alles op de juiste manier wordt uitgevoerd.

De accountmanager blijft gedurende het hele traject uw vaste aanspreekpunt voor al uw vragen.

Wooniversum

Infoavonden, nieuwsbrieven, kijkdagen ...

Vanzelfsprekend voorzien wij u van alle informatie over de voortgang van de bouw. Via algemene informatiebijeenkomsten bijvoorbeeld.

Via nieuwsbrieven met informatie over de werkzaamheden, belangrijke data en veel foto's. Via persoonlijke afspraken met uw accountmanager. En via kijkdagen op de bouwplaats. U ziet dan zelf hoe ver uw woning is gevorderd. Een prima gelegenheid om uw aanstaande buren te leren kennen. Op deze kijkdagen is uw accountmanager uiteraard eveneens aanwezig om u rond te leiden en uw vragen te beantwoorden.

 

Kortom, Stam + de Koning doet er alles aan om u als koper of huurder nauw bij de realisatie van uw woning te betrekken.

Per slot van rekening gaat het om uw huis. Uw thuis!  

+