Home Stam + De Koning Bouw bv

Stam + De Koning Bouw bv

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

KVK gegevens:
Stam + De Koning Bouw bv
KvK Eindhoven 10008578

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

Stam + De Koning is een bouwbedrijf dat voornamelijk opereert in de regio Eindhoven. Wij ontwikkelen en realiseren sinds 1987 uiteenlopende projecten op het gebied van wonen, werken, winkelen en recreëren. Dat doen we voor gemeenten, corporaties en andere opdrachtgevers, al dan niet in samenwerking met partners. Kleinschalig, maar ook veelomvattend en complex. Trajecten waarbij het aankomt op innovatief vermogen en organisatietalent.

Betrouwbaar

In de markt staat Stam + De Koning Bouw bv te boek als een betrouwbaar bedrijf dat zeer hoogwaardige kwaliteit levert. We hebben de processen goed in de hand, zijn sterk in budgetbewaking en komen beloftes na. Onze platte organisatiestructuur maakt dat we snel en effectief te werk kunnen gaan. Voor ieder project stellen we zorgvuldig een weloverwogen team samen, met de juiste disciplines en de juiste medewerkers.

We zijn gedegen, maar tegelijk eigenzinnig, dragen innovatieve oplossingen aan, met lef en visie. Aansprekende projecten als De Lichttoren, Brandevoort, Strijp-S in Eindhoven, Philips Lighting en het Provinciehuis in 's-Hertogenbosch zijn daarvan overtuigende voorbeelden. Voorbeelden die tevens laten zien dat we zowel binnenstedelijk als in uitbreidingsgebieden actief zijn; de kracht van Stam + De Koning Bouw bv schuilt niet alleen in nieuwbouw, maar evenzeer in herbestemming. Daar waar dat nodig is en toegevoegde waarde levert, zoeken we nadrukkelijk samenwerking met externe partners. Een complexe en veelomvattende herontwikkeling als Strijp-S bijvoorbeeld, kan alleen in nauwe samenwerking met andere partijen succesvol worden uitgevoerd.

Vernieuwend

Maatschappelijk verantwoord bouwen is voor ons een vanzelfsprekendheid. We volgen maatschappelijke ontwikkelingen op de voet, onderzoeken de markt en realiseren waar deze om vraagt. Altijd met respect voor de omgeving. Dat vraagt vernieuwende oplossingen. Zo hebben we om energie te besparen op het bouwterrein van Strijp-S in Eindhoven twaalf bouwketen met zonnecollectoren, warmtepompen, stroombegrenzers en slimme domotica-oplossingen geplaatst. Deze duurzame bouwketen zijn de eerste in hun soort op een Nederlandse bouwplaats.

Meer weten?

Laatste projecten

Alle projecten
+