HomeProjecten Gerretsonlaan

Gerretsonlaan

Aan de Gerretsonlaan, de Liviuslaan en de Bakhuizen van den Brinklaan in de wijk Prinsejagt realiseert Stam + De Koning, in opdracht van Woonbedrijf, 36 levensloopbestendige huurwoningen. Deze woningen zijn geschikt voor mensen met de leeftijd 55+.

De woningen zijn ca. 70 m2, hebben een woon- en eetkamer, een hoofdslaapkamer, een tweede slaap-/hobbykamer, een ruime badkamer en een buitenruimte. De woningen liggen met 12 woningen rondom een gezamenlijk hofje. Het hofje heeft een besloten en intiem karakter in een zorgzame buurt. Er is een supermarkt, restaurant en bushalte op loopafstand aanwezig en Winkelcentrum Woensel XL is nabij gelegen. Rondom de woningen is voldoende gelegenheid om te parkeren. De bouw is inmiddels gestart, de oplevering staat gepland voor juli 2016.

The Naturel Step

Dit project wordt door het team van Woonbedrijf en Stam + De Koning uitgevoerd aan de hand van The Natural Step. De weg naar volledige duurzaamheid is een transitieproces, stap voor stap werken we toe naar het einddoel. Het project Gerretsonlaan is een eerste stap. Het accent ligt onder andere op circulair slopen en materiaalkeuze. Lees hier meer over onze duurzaamheidsstrategie.

 

Informatie over de verhuur via de website van Woonbedrijf.

Feiten & cijfers

+