Social Return

Stam + De Koning biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een duurzame baan. We voelen ons verantwoordelijk vanuit onze rol in de creatieve en innovatieve omgeving waarin we werken. We zijn betrokken bij de samenleving en hebben de wil om mensen vooruit te helpen.

Wethouder Staf Depla reikt PSO # aan Arno van Tilburg

Certificering Socialer Ondernemen

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het keurmerk voor organisaties die werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De PSO is een(h)erkenning voor organisaties die socialer dan gemiddeld ondernemen. Meedoen biedt voordelen voor iedereen. Meer organisaties creëren kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt én de sociale identiteit van de deelnemende organisatie wordt zichtbaar voor medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers en klanten. PSO kent vier niveaus: een aspirant-status en drie treden. Stam + De Koning heeft onlangs de stap gemaakt van trede 2 naar trede 3; het hoogste niveau.

Ervaring

Social Return rendeert. Voor onszelf, voor de samenleving en voor al die mensen die een eerlijke kans verdienen. Dat rendement zit hem niet alleen in economisch gewin en in een beter perspectief voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het zit hem vooral in de ontdekking wat je samen kunt bereiken.

 

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de ervaring opgedaan tijdens de vernieuwbouw van het Huis voor Brabant.

+